×

Feestzaal


De Blanc Fixe zaal is een authentieke loftruimte, gelegen aan de binnenkoer van de fabriek, bestaande uit een ruime beneden en bovenverdieping. Deze zaal is geschikt voor tal van privé- en bedrijfsevenementen zoals huwelijksfeesten, productvoorstellingen, babyborrels, walking dinners, cocktail party’s, …  Wij aanvaarden feesten tot 200 personen staand. Er kunnen tot 130 personen samen tafelen op de bovenverdieping. Elk event wordt verzorgd in samenwerking met onze gerenommeerde vaste cateraars die instaan voor uw culinaire belevenis. Zij garanderen de beste kwaliteit van klassieke Franse keuken tot hedendaagse fusion. Onze sommeliers voorzien hierbij steeds aangepaste dranken.

Tuin


Achter het poortje op de binnenkoer ligt onze geheime tuin verscholen. Denk hierbij aan een boomgaard met schapen en een pad dat u verder de tuin binnenleidt naar een open plek tussen de honderdjarige dennenbomen. Bij mooi weer vieren we hier ceremonies en beleven we verkoelende recepties aan de buitenbar onder het luifel.

Binnenkoer


De koer aan de zaal wordt bij mooi weer omgetoverd tot een gezellige buitenruimte, waar u uw gasten met een glaasje kan verwelkomen. ’s Avonds gaan de gloeilampen aan en kan er gezellig gebabbeld worden in de oude garages.